Restaurant

A munkerő kölcsönzésről

Mit is jelent mindez? Az általunk kínált konstrukcióban a munkavállalók a Benefit Work Kft alkalmazottai, akiket egy munkaerő kölcsönzési szerződés keretében bocsátunk partnereink rendelkezésére. A munkáltatói jogok így megoszlanak a Megbízó, és a  Benefit Work Kftközött.
Megbízó cég meghatározhatja, hogy milyen feladatra, milyen bérezéssel és mennyi időre van szüksége dolgozókra. Mivel a szükséges munkaerő nem kerül Cégük állományába, ennek a konstrukciónak a segítségével Önök mentesülnek a dolgozó kiválasztásával, felvételével, foglalkoztatásával kapcsolatos minden munkától, adminisztrációtól, a hatóságok felé való jelentési kötelezettségektől. Segítségünkkel rugalmasan alakíthatják dolgozói létszámukat munkaügyi konfliktusok nélkül.
A Megrendelő, mint Kölcsönvevő a szerződés időtartama alatt gyakorolja a munkavállalók feletti utasítási és irányítási jogot, valamint a kölcsönzési szerződésben meghatározott egyéb munkáltatói jogokat.

A munkaerő toborzást, az adminisztrációt, a bérek utalását a bérszámfejtéssel együtt a  Benefit Work Kft végzi.
Szolgáltatásunkról havonta számlát bocsátunk ki, melyet Önök költségként, és nem bérként számolhatnak el.
Az Önök cége rövid időn belül juthat akár nagy létszámú munkaerőhöz, és az igények csökkenésével munkaügyi viták, problémák nélkül építheti le dolgozói létszámát, mentesülve a felmondási idő, vagy a végkielégítés kifizetésétől.
 Benefit Work Kft. igyekszik minden, a munka világával kapcsolatos területen segítséget nyújtani partnereinek. Az általunk kínált szolgáltatással csökkenthető a túlóra, vagy a hétvégi munkavégzés. A munkaerő kölcsönzés igénybevételével Megbízóink költséget és időt takaríthatnak meg.

Munkaadóknak__Miért a Benefit Work?__

Summer Grill
Munkaerő kölcsönzés

Mikor érdemes igénybe venni munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásainkat?

  • A szezonális ingadozások rugalmas és gyors kezelésére. 
  • Határozott idejű projektek, alkalmi feladatok elvégzésére. 
  • Belső szervezeti változások hatékony végrehajtására (hirtelen nagy létszám felvételére, illetve a kellemetlen elbocsátások megelőzésére kölcsönzött munkaerő igénybevételével, hiszen a Kölcsönbeadó máshol tovább tudja foglalkoztatni a munkavállalókat). 
  • Időszakos munkakiesésekre (szülési szabadság, betegszabadság, fizetés nélküli szabadságok, stb.). 
  • Váratlanul fellépő munkaerőhiány esetén (tartós betegség, GYES/GYED, stb.)
  • Új telephelyek létesítésekor, ha fontos, hogy gyorsan, szakszerűen bonyolítsák le a szervezet felépítését.

Benefit Work__Munkaerő kölcsönzés__

Cégünk 2013-ban alakult, főtevékenysége a munkaerő kölcsönzés, jelenleg az élelmiszeriparban, azon belül a húsfeldolgozásban veszünk részt. Pillanatnyilag kizárólag Magyarországon kölcsönzünk munkaerőt  és 190 szakképzett húsfeldolgozó van az állományunkban, melyből a legnagyobb húsüzemek közül  90 fővel a MCS Vágóhíd Zrt.-nek, 40 fővel a Kométa 99 Zrt-nek és 60 fővel a Pápai Hús Kft-nek dolgozunk be. Húsfeldolgozóink, akik  az ország különböző részeiből érkeznek hozzánk, több éves-évtizedes  hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkeznek. A Benefit Work Kft. üzletpolitikai célkitűzése, versenystratégiája a dinamikus növekedés mellett: - megbízható és korrekt partneri együttműködések kialakítása - hosszú távú, minőségi szolgáltatások nyújtása - folyamatos fejlesztés és továbbképzés a humánerőforrások területén - szolgáltatásbővítés és korszerűsítés.

Bordás Tibor - ügyvezető

  

Benefit Work Kft was established in 2013 to provide a high-quality and personal recruitment service to employers and job seekers, specialising in the Food industry – Meat Processing Division. We want to delight both employers and jobseekers, so that doing business with us is simple and beneficial. We  adhere to the dictionary definition of Select – “chosen for excellence – pick out as best or most suitable”. This definition forms the basis of our company culture and our commitment to a quality service that far exceeds that which is usually found in the recruitment industry. At the moment we have 190 skilled and qualified butchers with many years of work experience provided throughout Hungary, 90 for MCS Vágóhíd Zrt., 40 for Kométa 99 Zrt and 60 for Pápai Hús Zrt. three of the largest companies of the country.

I look forward to the opportunity of meeting you and discuss about future possibilities.

Tibor Bordás - Managing Director

Our Partners