Mit is jelent mindez? Az általunk kínált konstrukcióban a munkavállalók a Benefit Work Kft alkalmazottai, akiket egy munkaerő kölcsönzési szerződés keretében bocsátunk partnereink rendelkezésére. A munkáltatói jogok így megoszlanak a Megbízó, és a  Benefit Work Kftközött.
Megbízó cég meghatározhatja, hogy milyen feladatra, milyen bérezéssel és mennyi időre van szüksége dolgozókra. Mivel a szükséges munkaerő nem kerül Cégük állományába, ennek a konstrukciónak a segítségével Önök mentesülnek a dolgozó kiválasztásával, felvételével, foglalkoztatásával kapcsolatos minden munkától, adminisztrációtól, a hatóságok felé való jelentési kötelezettségektől. Segítségünkkel rugalmasan alakíthatják dolgozói létszámukat munkaügyi konfliktusok nélkül.
A Megrendelő, mint Kölcsönvevő a szerződés időtartama alatt gyakorolja a munkavállalók feletti utasítási és irányítási jogot, valamint a kölcsönzési szerződésben meghatározott egyéb munkáltatói jogokat.

A munkaerő toborzást, az adminisztrációt, a bérek utalását a bérszámfejtéssel együtt a  Benefit Work Kft végzi.
Szolgáltatásunkról havonta számlát bocsátunk ki, melyet Önök költségként, és nem bérként számolhatnak el.
Az Önök cége rövid időn belül juthat akár nagy létszámú munkaerőhöz, és az igények csökkenésével munkaügyi viták, problémák nélkül építheti le dolgozói létszámát, mentesülve a felmondási idő, vagy a végkielégítés kifizetésétől.
 Benefit Work Kft. igyekszik minden, a munka világával kapcsolatos területen segítséget nyújtani partnereinek. Az általunk kínált szolgáltatással csökkenthető a túlóra, vagy a hétvégi munkavégzés. A munkaerő kölcsönzés igénybevételével Megbízóink költséget és időt takaríthatnak meg.

Last modification: Szo 8 nov. 2014